Att komma igång med nya bloggen...

... är inte alltid så lätt. För att skriva ner något nu i stundens hetta så kan jag rapportera lite trevliga saker från min start av denna tävlingstermin. Detta skedde då i söndags efter ett långt sommaruppehåll för både mig och hästarna. Först startade jag med Kalle som numero ono i 90 cm. Allt gick som en dans, Kalle lyssnade perfekt på mig och vi red felfritt i båda omgångarna + att vi redan som start nr.1 satte segertiden :D Liten efterbild kommer nedan. Jag kommer även senare länka till filmen från tävlingen.

Sedan startade jag allra sist med Monark i 90 cm (stand in för Sorbits). Vi börjar nu få tillbaka vårt självförtroende tillsammans på hoppbanorna igen, sakta men säkert, och enligt mig så gjorde vi en kanonrunda! Han lyssnade riktigt, riktigt bra men var ändå på hugget, så jag kunde lägga honom bra på hindren och han hoppade upp sig jättefint! Litet missförstånd på sista i grunden då vi var oense om när vi skulle hoppa av, så ett pet, men i övrigt högsta betyg till Monarken!! Även där kommer det dyka upp en liten länk till film.

Idag var jag till UPK och tränade lite dressyr med Kalleponken. Kändes jättefin trots att han inte gjort så mycket ordentligt arbete efter sommaren.

Här kommer den utlovade bilden på Kalle:


Nu ska jag få lite välförtjänad sömn! Hej så länge!

P.S Idag fick jag även reda på att jag helt säkert kommit in på matteutbildningen :D D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0